Trefelling

i Oslo og omegn

Vi har sertifiserte samarbeidspartnere som feller trær og grener som blokkerer inngang eller som ligger ubeleilig til.

Triangle symbol
Trefelling

Trefelling er en komplisert arbeidsoppgave

Å fjerne døde trær, grener og busker krever kunnskap, slik at det blir gjort riktig og med hensyn på miljøet. Vi har sertifiserte samarbeidspartnere med mange års erfaring som hjelper til med alt som trenges.

Hvorfor burde man fjerne trær?

Selv om ikke alle trær og grener er i veien, kan de ligge ubeleilig til som f.eks. i nærheten av innganger og ledninger. Hvis man ser at noe begynner å helle i feil retning kan det være lurt å fjerne det før det oppstår store skader på både personer og utstyr, og er derfor et potensielt sikkerhetsproblem. For andre handler det om å få en bedre utsikt.

Før og etter

TrefellingTrefelling

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Snømåking

Snømåking

Vi håndterer snømåking, snøbrøyting og strøing av parkeringsplasser, parkeringshus, industriområder og inngangspartier.

Les mer
Løvblåsning

Løvblåsning

Vårtider byr på utfordringer med oppsamling av løvblad – våre løvblåsere tar hånd om dette raskt og vi kjører det bort når vi er ferdig.

Les mer
Fjerning av vann i garasjer

Fjerning av vann i garasjer

Regn og snø bidrar til oppsamling av vannmasser som skader bygget og skaper ubehag for brukere – vi gjør en effektiv oppsuging av vannet.

Les mer
Garasjevask

Garasjevask

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Les mer
Triangle symbol