Trefelling

i Oslo og omegn

Vi har sertifiserte samarbeidspartnere som feller trær og grener som blokkerer inngang eller som ligger ubeleilig til.

Trefelling

Trefelling er en komplisert arbeidsoppgave

Å fjerne døde trær, grener og busker krever kunnskap, slik at det blir gjort riktig og med hensyn på miljøet. Vi har sertifiserte samarbeidspartnere med mange års erfaring som hjelper til med alt som trenges.

Hvorfor burde man fjerne trær?

Selv om ikke alle trær og grener er i veien, kan de ligge ubeleilig til som f.eks. i nærheten av innganger og ledninger. Hvis man ser at noe begynner å helle i feil retning kan det være lurt å fjerne det før det oppstår store skader på både personer og utstyr, og er derfor et potensielt sikkerhetsproblem. For andre handler det om å få en bedre utsikt.

Før og etter

TrefellingTrefelling

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Vi er en totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Les mer
Dekorfjerning

Dekorfjerning

Profesjonell fjerning av reklame og dekor på vinduer uten synlige merker. Vi jevner ut strukturen, fjerner høydeforskjeller og legger et nytt lag med polish for en glansfull finish.

Les mer
Asfaltering av hull

Asfaltering av hull

Å være nøye i forkant av asfaltering er nøkkelen. Ved mangel på komprimering og forberedelser kan det oppstå problemer som koster mer i fremtiden. Vi sparer deg penger!

Les mer
Oppmerking av P-hus

Oppmerking av P-hus

Når vi gjør oppmerking av p-hus fokuserer vi på det økonomiske ved å skape mer rom, samt brukervennlighet for brukere.

Les mer