Om oss

Kvalitet i førersetet

Vi har flere tiårs erfaring i bransjen og for oss står kvaliteten vi leverer til både kunder, potensielle kunder og samarbeidspartnere i førersetet.

Du kan være trygg på at du skal bli 100 prosent fornøyd som kunde av oss. Det er vi så sikre på at vi har utviklet vårt eget kvalitetsstempel som sikrer deg akkurat den oppfølgningen og kvaliteten du forventer.

Vi leverer alt av eiendomstjenester og kan være behjelpelige med små eller store oppdrag eller som en fast samarbeidspartner for din bedrift eller ditt borettslag.

For tiden er vi i gang med å sertifisere oss som miljøfyrtårn-bedrift. I dette ligger det også at vi jobber iherdig for at alle tiltak utført av oss tar hensyn til miljøet. TM Eiendomsservice er også medlem i Achilles startBANK.

Verdifull erfaring

Vi har tidligere jobbet og er utdannet som blikkenslager og rørlegger. Det betyr at når vi kommer inn i tekniske rom og ventilasjonsanlegg, vet vi hvordan vi skal håndtere det og hva vi skal se etter. I slike situasjoner krever det erfaring og kompetanse for å sørge for at jobben blir utført riktig og at man har sikkerhet i fokus.

Miljøfyrtårn-sertifisert

Vi i TM Eiendomsservice AS er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling.

Som Miljøfyrtårn tar vi bærekraft på alvor, og jobber kontinuerlig med miljøforbedringer og med å redusere våre klima- og miljøutslipp.

Vi oppfordrer alle bedrifter til å ta steget mot en bærekraftig fremtid!