Asfaltering av hull

i Oslo og omegn

Å være nøye i forkant av asfaltering er nøkkelen. Ved mangel på komprimering og forberedelser kan det oppstå problemer som koster mer i fremtiden. Vi sparer deg penger!

Triangle symbol
Asfaltering av hull

Små hull kan bli større

Det er viktig å asfaltere små hull så fort de oppstår, da de som regel blir større over tid. Det er også viktig å være nøye i selve asfalteringen – ved mangel på komprimering og forberedelser kan det også problemer som koster mer i fremtiden.

Det finnes også praktiske grunner å asfaltere – mange av våre kunder ønsker fartsdumper for å øke sikkerheten på eiendommen.

Vi påtar oss enkle oppdrag når det gjelder asfaltering – kontakt oss i dag for et tilbud!

Før og etter

Asfaltering av hullAsfaltering av hull

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Fjerning av vann i garasjer

Fjerning av vann i garasjer

Regn og snø bidrar til oppsamling av vannmasser som skader bygget og skaper ubehag for brukere – vi gjør en effektiv oppsuging av vannet.

Les mer
Garasjevask

Garasjevask

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Les mer
Grafittifjerning

Grafittifjerning

Graffiti kan skade underlaget og oppmuntrer til mer tagging – vi fjerner dette på en effektiv og skånsom måte.

Les mer
Løvblåsning

Løvblåsning

Vårtider byr på utfordringer med oppsamling av løvblad – våre løvblåsere tar hånd om dette raskt og vi kjører det bort når vi er ferdig.

Les mer
Triangle symbol