Dekorfjerning

i Oslo og omegn

Vi hjelper deg å bli kvitt rester fra tidligere reklame og gammelt dekor som har prydet bilen din.

Triangle symbol
Dekorfjerning

Har du tidligere dekorert bilen med et motiv som du ikke lenger ønsker å ha der? Eller har du kanskje overtatt en bil med rester fra tidligere reklame? Å fjerne dekor fra bilen kan ofte etterlate stygge merker om du ikke fjerner det på riktig måte. Det er derfor lurt å benytte seg av en profesjonell aktør til dekorfjerning. 

Vi hjelper deg med fjerning av reklame og dekor. Under dekorfjerning blir strukturen jevnet ut og høydeforskjeller fjernet. Vi sørger også for at det ikke sitter igjen synlig avtrykk fra tidligere reklame eller dekor. Etter dekorfjerningen er gjennomført kan vi  legge et nytt lag med polish som sørger for en fin glans til bilens eksteriør og voila – bilen ser splitter ny ut!

Før og etter

DekorfjerningDekorfjerning

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Asfaltering av hull

Asfaltering av hull

Å være nøye i forkant av asfaltering er nøkkelen. Ved mangel på komprimering og forberedelser kan det oppstå problemer som koster mer i fremtiden. Vi sparer deg penger!

Les mer
Fjerning av vann i garasjer

Fjerning av vann i garasjer

Regn og snø bidrar til oppsamling av vannmasser som skader bygget og skaper ubehag for brukere – vi gjør en effektiv oppsuging av vannet.

Les mer
Garasjerydding

Garasjerydding

Vi sørger for å holde garasjen ryddig til enhver tid ved å fjerne søppel, fikse skader og fjerne unødvendig materiale.

Les mer
Fasadevask

Fasadevask

Vi utfører grundig fasadevask for både private hjem og næringsbygg.

Les mer
Triangle symbol