Dekorfjerning

i Oslo og omegn

Profesjonell fjerning av reklame og dekor på vinduer uten synlige merker. Vi jevner ut strukturen, fjerner høydeforskjeller og legger et nytt lag med polish for en glansfull finish.

Dekorfjerning

Ønsker du å fjerne reklame eller dekor fra vinduene dine? Det kan være en utfordring å fjerne dekor på en skånsom måte, uten å etterlate synlige merker. Derfor anbefaler vi å benytte seg av en profesjonell aktør for fjerning av reklame og dekor.

Ved bruk av egnede produkter og metodikker for dekorfjerning vil vi jevne ut strukturen og fjerne høydeforskjeller. Dette vil sørge for at det ikke sitter igjen noen avtrykk fra tidligere reklame eller dekor.

Slik utfører vi dekorfjerning

I TM Eiendomsservice benytter vi oss hovedsakelig av to forskjellige metodikker når vi kommer for å utføre dekorfjerning på vinduer.

Sitrusprodukter: Ved bruk av egnede produkter løser vi opp limet som har satt seg fra dekoret.

Varme: Ved bruk av en varmekilde får vi enkelt løsnet dekoret som sitter på vinduene. Etter varmekilden har gjort jobben sin, skraper vi vekk de siste restene så du sitter igjen med et vindu uten limrester.

Ut i fra hvert enkelt tilfelle gjør vi en vurdering på hvilken metode som er best egnet for å kunne fjerne den gamle dekoren.

Når vi er ferdige, vil vinduene dine se ut som nye igjen, og vi vil også legge et nytt lag med polish for å sikre en glansfull finish.

Før og etter

DekorfjerningDekorfjerning

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Fjerning av vann i garasjer

Fjerning av vann i garasjer

Regn og snø bidrar til oppsamling av vannmasser som skader bygget og skaper ubehag for brukere – vi gjør en effektiv oppsuging av vannet.

Les mer
Garasjerydding

Garasjerydding

Vi sørger for å holde garasjen ryddig til enhver tid ved å fjerne søppel, fikse skader og fjerne unødvendig materiale.

Les mer
Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Vi er en totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Les mer
Grafittifjerning

Grafittifjerning

Graffiti kan skade underlaget og oppmuntrer til mer tagging – vi fjerner dette på en effektiv og skånsom måte.

Les mer