Fjerning av vann i garasjer

i Oslo og omegn

Regn og snø bidrar til oppsamling av vannmasser som skader bygget og skaper ubehag for brukere – vi gjør en effektiv oppsuging av vannet.

Triangle symbol
Fjerning av vann i garasjer

Fjerning av vann er noe av det viktigste man gjør i en garasje

Vann i garasje som følge av smeltevann, lekkasjer, snø, regnvær og andre faktorer kan fort oppstå, og burde håndteres raskt.

Alle garasjeanlegg i dag er uten sluk som gjør at vannet ikke har et naturlig sted å drive. Det som skjer i stedet for er at vannet trekker seg ned i betongen og til slutt kommer frem til bindingsmaterialet under. Hvis det kommer hit vil det skade materialet og ruste det opp over tid – hvis bindingsmaterialet blir skadet snakker vi en veldig stor og unødvendig kostnad.

Våre vannsugere/vannmaskiner gjør en rask og effektiv jobb av å suge opp vannmassene og holder garasjen i god stand. Vi sørger for at alt vann i garasjen fjernes og ikke forårsaker ytterligere skade.

Før og etter

Fjerning av vann i garasjerFjerning av vann i garasjer

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Løvblåsning

Løvblåsning

Vårtider byr på utfordringer med oppsamling av løvblad – våre løvblåsere tar hånd om dette raskt og vi kjører det bort når vi er ferdig.

Les mer
Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Vi er en totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Les mer
Snømåking

Snømåking

Vi håndterer snømåking, snøbrøyting og strøing av parkeringsplasser, parkeringshus, industriområder og inngangspartier.

Les mer
Garasjevask

Garasjevask

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Les mer
Triangle symbol