Garasjevask

i Oslo og omegn

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Triangle symbol
Garasjevask

Vi tilbyr forskjellige typer garasjevask for våre kunder

Vi tilbyr høytrykksspyling, vasking av gulv, tørrfeiing, samt vasking av vegger og tak. For noen holder det med enkelt renhold, mens andre ønsker en totalpakke hvor vi vasker alt.

Garasjen er like viktig som resten av eiendommen

Mange eiendommer fokuserer kun på renhold av selve bygget og trapper, men de glemmer ofte garasjen. Garasjen er et oppsamlingssted for svevestøv, eksos og andre støvpartikler – dette påvirker naturligvis luftkvaliteten. Når dette samler seg opp over tid vil dette ha en negativ innvirkning på brukere av garasjen.

Hvor ofte burde en garasje vaskes?

Vår anbefaling er at det burde vaskes ofte slik at det ikke fører til flere problemer lengre frem i tid. Oppsamling av kjemikaler, vann, svevestøv og andre støvpartikler kan føre til skader på underlaget i betongen som til slutt kan gå ned til bindingsmateriellet og skade det. I en befaring vil vi komme med vår anbefaling, men det er du som kunde som velger hvor frekvent vi skal vaske.

Sjekk av brannalarm og sikkerhetsutstyr

Vi sjekker alltid brannalarmen før vi går inn i garasjen og starter å jobbe. Når vi utfører en vask kan det samle seg støv eller skape nok fuktighet til å starte alarmen – dette fører til at brannvesenet må rykke ut og hele affæren blir en dyr opplevelse. Som et sikkerhetstiltak passer vi alltid på å sjekke brannalarmen, samt dekke alle sensorer til, før vi starter med noe som helst annet.

Før og etter

GarasjevaskGarasjevask

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Løvblåsning

Løvblåsning

Vårtider byr på utfordringer med oppsamling av løvblad – våre løvblåsere tar hånd om dette raskt og vi kjører det bort når vi er ferdig.

Les mer
Grafittifjerning

Grafittifjerning

Graffiti kan skade underlaget og oppmuntrer til mer tagging – vi fjerner dette på en effektiv og skånsom måte.

Les mer
Asfaltering

Asfaltering

Å være nøye i forkant av asfaltering er nøkkelen. Ved mangel på komprimering og forberedelser kan det oppstå problemer som koster mer i fremtiden. Vi sparer deg penger!

Les mer
Garasjerydding

Garasjerydding

Vi sørger for å holde garasjen ryddig til enhver tid ved å fjerne søppel, fikse skader og fjerne unødvendig materiale.

Les mer
Triangle symbol