Garasjevask

i Oslo og omegn

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Garasjevask

Står du som ansvarlig for en felles garasje? Vi utfører vask av garasjeanlegg for alle i Oslo og omegn. Les mer om hvordan vi kan hjelpe nettopp deg med garasjevask nedenfor.

Vi tilbyr forskjellige typer garasjevask for våre kunder

Vi tilbyr høytrykksspyling, vasking av gulv, tørrfeiing, samt vasking av vegger og tak. For noen holder det med enkelt renhold, mens andre ønsker en totalpakke hvor vi vasker alt.

Garasjen er like viktig som resten av eiendommen

Mange eiendommer fokuserer kun på renhold av selve bygget og trapper, men de glemmer ofte garasjen. Garasjen er et oppsamlingssted for svevestøv, eksos og andre støvpartikler – dette påvirker naturligvis luftkvaliteten. Når dette samler seg opp over tid vil dette ha en negativ innvirkning på brukere av garasjen.

Hvor ofte burde du utføre garasjevask?

Vår anbefaling er at det burde vaskes ofte slik at det ikke fører til flere problemer lengre frem i tid. Oppsamling av kjemikalier, vann, svevestøv og andre støvpartikler kan føre til skader på underlaget i betongen som til slutt kan gå ned til bindings materialet og skade det. Under en befaring vil vi komme med vår anbefaling, men det er du som kunde som velger hvor frekvent vi skal vaske.

Sjekk av brannalarm og sikkerhetsutstyr

Vi sjekker alltid brannalarmen før vi går inn i garasjen og starter å jobbe. Når vi utfører en vask kan det samle seg støv eller skape nok fuktighet til å starte alarmen – dette fører til at brannvesenet må rykke ut og hele affæren blir en dyr opplevelse. Som et sikkerhetstiltak passer vi alltid på å sjekke brannalarmen, samt dekke alle sensorer til, før vi starter med noe som helst annet.

Har du behov for garasjevask i Oslo eller nærliggende områder? Her i TM Eiendomsservice startet det hele med garasjevask. Dette er et felt vi har spesialkompetanse og lang erfaring med, og utfører massevis av hvert eneste år! Vi tilbyr garasjevask til konkurransedyktige priser.

Før og etter

GarasjevaskGarasjevask

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Fasadevask

Fasadevask

Vi utfører grundig fasadevask for både private hjem og næringsbygg.

Les mer
Vaktmestertjenester

Vaktmestertjenester

Vi er en totalleverandør av utvendig og innvendige drifts- og vaktmestertjenester for næringseiendommer, offentlige bygg, borettslag og sameier i Oslo og omegn.

Les mer
Trefelling

Trefelling

Vi har sertifiserte samarbeidspartnere som feller trær og grener som blokkerer inngang eller som ligger ubeleilig til.

Les mer
Snømåking

Snømåking

Vi håndterer snømåking, snøbrøyting og strøing av parkeringsplasser, parkeringshus, industriområder og inngangspartier.

Les mer