Fasadevask

i Oslo og omegn

Vi utfører grundig fasadevask for både private hjem og næringsbygg.

Triangle symbol
Fasadevask

I løpet av året blir fasaden til et bygg utsatt for ulike naturkrefter som vind, regn, snø, is og sol. Dette kan ofte sette et preg på fasaden og føre til at det får et slitent og skittent utseende. Dersom du venter for lenge med fasadevasken vil det kunne være vanskeligere å få det helt rent. Etter hvert som tiden går vil også fargen på byggets fasade kunne falme å få permanente skader. 

Ved fasadevask fjerner vi alt av veistøv, smuss og skitt som har festet seg til fasaden. Under fasadevasken sørger vi for at overflatene blir rengjort uten å skade materialene. Dette gjør vi ved bruk av egnede kjemikalier og vaskeutstyr. Vi vil også kunne etterbehandle fasaden din slik at den holder seg ren lengre.

Før og etter

FasadevaskFasadevask

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Løvblåsning

Løvblåsning

Vårtider byr på utfordringer med oppsamling av løvblad – våre løvblåsere tar hånd om dette raskt og vi kjører det bort når vi er ferdig.

Les mer
Garasjevask

Garasjevask

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Les mer
Garasjerydding

Garasjerydding

Vi sørger for å holde garasjen ryddig til enhver tid ved å fjerne søppel, fikse skader og fjerne unødvendig materiale.

Les mer
Dekorfjerning

Dekorfjerning

Vi hjelper deg å bli kvitt rester fra tidligere reklame og gammelt dekor som har prydet bilen din.

Les mer
Triangle symbol