Fasadevask

i Oslo og omegn

Vi utfører grundig fasadevask for både private hjem og næringsbygg.

Triangle symbol
Fasadevask

I løpet av året blir fasaden til et bygg utsatt for ulike naturkrefter som vind, regn, snø, is og sol. Dette kan ofte sette et preg på fasaden og føre til at det får et slitent og skittent utseende. Dersom du venter for lenge med fasadevasken vil det kunne være vanskeligere å få det helt rent. Etter hvert som tiden går vil også fargen på byggets fasade kunne falme å få permanente skader. 

Ved fasadevask fjerner vi alt av veistøv, smuss og skitt som har festet seg til fasaden. Under fasadevasken sørger vi for at overflatene blir rengjort uten å skade materialene. Dette gjør vi ved bruk av egnede kjemikalier og vaskeutstyr. Vi vil også kunne etterbehandle fasaden din slik at den holder seg ren lengre.

Før og etter

FasadevaskFasadevask

Vårt kvalitetstempel

Hos oss er kvalitet i førersetet. Vi er svært nøye i alle oppgaver vi utfører. Hvis du ikke er fornøyd med jobben vi gjør, skal du heller ikke betale.
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Flere av våre tjenester

Garasjerydding

Garasjerydding

Vi sørger for å holde garasjen ryddig til enhver tid ved å fjerne søppel, fikse skader og fjerne unødvendig materiale.

Les mer
Asfaltering av hull

Asfaltering av hull

Å være nøye i forkant av asfaltering er nøkkelen. Ved mangel på komprimering og forberedelser kan det oppstå problemer som koster mer i fremtiden. Vi sparer deg penger!

Les mer
Garasjevask

Garasjevask

Vi gjør en komplett og effektiv rengjøring av garasjer som inkluderer høytrykksspyling, fjerning av svevelstøv og håndtering av overflødig vann.

Les mer
Fjerning av vann i garasjer

Fjerning av vann i garasjer

Regn og snø bidrar til oppsamling av vannmasser som skader bygget og skaper ubehag for brukere – vi gjør en effektiv oppsuging av vannet.

Les mer
Triangle symbol