Vaktmestertjenester i Oslo & Omegn

Står du uten vaktmestertjenester til bygget ditt? Vedlikeholdet av bygget er ikke noe som burde overses. Vaktmestertjenester som blir utført i et bygg har mye å si for både trivsel, drift og hvordan bygget blir oppfattet.

Vi utfører alle typer oppdrag

Har du spesielle behov ved ditt bygg? Vi samarbeider med flere sertifiserte aktører og forsøker alltid å kunne levere alle tjenester som våre kunder spør etter. Er du usikker på om vi dekker det du trenger hjelp med, er det bare å spørre.

I TM Eiendomsservice tilbyr vi alt fra større vaktmestertjenester til mindre reparasjoner, både innvendig og utvendig. Vanlige vaktmestertjenester vi tilbyr.

Vi forstår at hvert bygg har unike behov og utfordringer, og derfor jobber vi tett med flere sertifiserte aktører for å kunne tilby en omfattende portefølje av tjenester.

Innvendige Vaktmestertjenester

Utskiftning av lyspærer: Vi sørger for at alle dine lyskilder fungerer optimalt.

Sjekk av pumper: vedlikehold og overvåkning av pumper er kritisk for driften i bygget.

Dører og låsing: Sikkerheten til dine lokaler er vår prioritet. Vi utfører regelmessige kontroller av alle dører og låsesystemer.

Postkasser: Vi sørger for at postkasser er godt vedlikeholdt og merket riktig.

Brannsystemer: Vi utfører regelmessige kontroller og vedlikehold av brannvarslingssystemer for å sørge for din og byggets sikkerhet.

Garasje kontroll: Vi inspiserer og vedlikeholder garasjeanlegg, inkludert belysning.

Ventilasjonskontroll: God ventilasjon er kritisk for inneklima. Vi sjekker og justerer systemene etter behov.

Tak og rørkontroll: Tak og rør er særlig utsatt for slitasje. Vi gjennomfører kontroller for å forebygge eventuelle problemer.

Renhold og ventilasjonsanlegg: Vi sørger for at både renhold og ventilasjonsanlegg er opp til standarden.

Utvendige Vaktmestertjenester

Søppelhåndtering: Vi fjerner og sorterer søppel, og holder uteområdene rene.

Feiing og vasking: Renhold av uterom er like viktig som interiøret, og vi tilbyr både feiing og høytrykksspyling.

Graffitifjerning: Vi fjerner graffiti og andre uønskede merker for å beholde en pen fasade.

Beplantning og ugressfjerning: Vi tar hånd om hager, beplantninger og ugress for å sikre et tiltalende uteområde.

Løvblåsing: Spesielt om høsten kan løv være et problem. Vi benytter løvblåsere for å holde områdene rene.

Snømåking: Vinteren bringer med seg egne utfordringer, og vi står klare til å hjelpe med både håndmåking og maskinell snøfjerning.

Vi setter kunden i fokus og tilpasser våre tjenester etter dine spesifikke behov. Hvis det er noe du lurer på eller trenger som ikke er dekket i denne listen, oppfordrer vi deg til å ta kontakt. Vi streber etter å være en fullservice-leverandør for all din eiendomsservice. Med det har du også muligheten til å inngå en fast rammeavtale om ønskelig.

Skreddersydde vaktmestertjenester for ditt behov

Vi vet at ikke alle har behov for de samme vaktmestertjenestene. Basert på dine ønsker kan vi derfor tilby tilpassede vaktmestertjenester til konkurransedyktige priser. Ettersom vi også kan kontakte erfarne aktører for arbeid på andre fagområer slipper du også å måtte koordinere med ulike fagpersoner for de ulike jobbene – den jobben tar vi!

Akutte vaktmestertjenester

Det er aldri lett å kontrollere alt som skjer i bygget. Plutselig oppstår det problemer med heisen eller et vindu blir knust, elektriske komponenter ryker og annet. Da er det fint å vite at du har vaktmester tilgjengelig i løpet av kort tid. Vi stiller alltid opp så fort vi kan om situasjonen skulle kreve akutt assistanse fra en vaktmester.

Bruker du oss som vaktmester for bygget vil du også få tilsendt en tilsynsrapport en gang i måneden med oversikt over byggets forfatning.