Vaktmestertjenester i Oslo & Omegn

Round shape

Står du uten vaktmestertjenester til bygget ditt? Vedlikeholdet av bygget er ikke noe som burde overses. Vaktmestertjenester som blir utført i et bygg har mye å si for både trivsel, drift og hvordan bygget blir oppfattet.

Vi utfører alle typer oppdrag

Har du spesielle behov ved ditt bygg? Vi samarbeider med flere sertifiserte aktører og forsøker alltid å kunne levere alle tjenester som våre kunder spør etter. Er du usikker på om vi dekker det du trenger hjelp med er det bare å spørre.

I TM Eiendomsservice tilbyr vi alt fra større vaktmestertjenester til mindre reparasjoner, både innvendig og utvendig. Vanlige vaktmestertjenester vi tilbyr:

Innvendig vaktmestertjenester

Utskiftning av lyspærer, sjekk av pumper, dører og låsing, postkasser, brannsystemer, garasje kontroll, ventilasjonskontroll, tak, rørkontroll, og kontroll av renhold, ventilasjonsanlegg.

Utvendig vaktmestertjenester

Fjerning og opprydding av søppel, feiing, fjerning av graffiti, vasking, fjerning av ugress og beplantning, løvblåsing, samt snømåking (både håndmåking og maskinell snøfjerning).

Skreddersydde vaktmestertjenester for ditt behov

Vi vet at ikke alle har behov for de samme vaktmestertjenestene. Basert på dine ønsker kan vi derfor tilby tilpassede vaktmestertjenester til konkurransedyktige priser. Ettersom vi også kan kontakte erfarne aktører for arbeid på andre fagområer slipper du også å måtte koordinere med ulike fagpersoner for de ulike jobbene – den jobben tar vi!

Akutte vaktmestertjenester

Det er aldri lett å kontrollere alt som skjer i bygget. Plutselig oppstår det problemer med heisen eller et vindu blir knust, elektriske komponenter ryker og annet. Da er det fint å vite at du har vaktmester tilgjengelig i løpet av kort tid. Vi stiller alltid opp så fort vi kan om situasjonen skulle kreve akutt assistanse fra en vaktmester.

Bruker du oss som vaktmester for bygget vil du også få tilsendt en tilsynsrapport en gang i måneden med oversikt over byggets forfatning.