Oppmerking av parkeringsplasser

Round shape

En ny oppmerking av garasjeplassen kan faktisk være kostnadseffektivt. Det hele handler om å se de beste løsningene for plassfordeling. Med mer plass kan du også tilby flere parkeringsplasser som betyr at flere betaler for å kunne stå parkert.

Når er det behov for ny oppmerking?

I hovedsak vil det alltid være lurt å merke opp nye parkeringsplasser om du ser at de gamle linjene begynner å bli grå, eller om deler av dem er “visket” vekk. I andre tilfeller kan det være høyst aktuelt med en ny oppmerking om den forrige oppmerkingen ble utført med en dårlig løsning. Kanskje er det mer plass enn du tror.

Ved oppmerking av parkeringsplasser benytter vi en veldig slitesterk maling.

Konkurransedyktige priser

Som aktør innen oppmerking av parkeringsplasser utfører vi arbeidet med høy presisjon til svært konkurransedyktige priser.

Litt avhengig av hva du har behov merker vi opp parkeringsplassen din med de fargene du ønsker. Ved behov for særskilte oppmerkingsområder kan vi også utføre dette.

Oppmerking av parkeringsplasser når du trenger det

Vi vet at merking av en parkeringsplass kan være noe problematisk dersom parkeringsplassen stadig er i bruk. Vi retter oss derfor etter din timeplan og finner en tid for oppmerking av parkeringsplassen som passer deg.

Spørsmål å stille seg selv før du bestiller oppmerking

Til tross for at du kanskje har en gammel oppmerking som du ønsker å friske opp, kan det være lurt å stille seg selv noen spørsmål ved en eventuell ny oppmerking. Kanskje kan det være lurt å innføre noen nye elementer eller løsninger i garasjen?

Skal du ha fotgjengerfelt?

Skal du ha skråparkering?

Skal du ha noen spesielle symboler?

Hvilke farger ønsker du å bruke?

Hvor mange handicap-plasser skal det være?

Etter mange år i bransjen har vi god kompetanse på området og kan dermed stille opp som rådgivere under planleggingen til oppmerking av garasjen.

Pakketilbud: Vask av garasje og oppmerking av parkeringsplass

Ved oppmerking av parkeringsplasser kan vi i TM Eiendomsservice også tilby en pakke i sammenheng med vask av garasje. Det kan være fint å gjøre en ny oppmerking i forbindelse med vask av garasjeanlegget. I tillegg til at det gir garasjen en oppfriskning kan det være lurt å benytte seg av pakketilbudet om du likevel vet at du har behov for en ny oppmerking i nærmeste fremtid. Oppmerking er heller ikke spesielt dyrt sett opp mot andre tjenester i forbindelse med garasjen.