Fjerning av tagging

Selv om graffiti kan være kult når det står som kunst på en anvist plass, er ikke tagging like fint når det ikke er ment å være der. Har det blitt tagget på bygningen din? Vi kan enkelt fjerne dette uten å skade andre overflaten.

Skånsom fjerning av tagging

Når det kommer til tagging vet vi at mange bekymrer seg for at produktene som brukes for å fjerne dette vil skade bygget, naturen og omgivelsene ytterligere. I TM Eiendomsservice bruker vi miljøsertifiserte produkter.

For tiden er vi i gang med å sertifisere oss som miljøfyrtårn-bedrift. I dette ligger det også at vi jobber iherdig for at alle tiltak utført av oss tar hensyn til miljøet.

Vi fjerner taggingen som har blitt gjort skånsomt og effektivt slik at du kan se på rene og fine vegger igjen!

Hvorfor bør du fjerne tagging?

Foruten at du kanskje ikke synes noe særlig om at noen har tagget på bygget ditt, er det flere grunner til å få bort taggingen. Dette inkluderer:

  • Tagging kan potensielt redusere eiendomsverdien på en bygning eller i et område. Dette kan være spesielt problematisk hvis bygningen er til salgs eller leie.
  • Beboere og næringsdrivende i et område kan føle seg mer komfortable og trygge når det er rent og godt vedlikeholdt, noe som inkluderer fjerning av tagging.
  • Tagging kan påvirke hvordan en bygning eller et område blir oppfattet. Dersom det er viktig for deg eller din organisasjon å fremstå som profesjonell, kan tagging være skadelig for omdømmet.
  • Tagging kan ødelegge den estetiske verdien av en bygning eller et område, særlig hvis det er en historisk eller arkitektonisk viktig bygning.

Vi hjelper deg å forebygge fremtidig tagging

Etter vi har fjernet tagging fra veggen din kan vi spraye veggen med forebyggende middel som fører til at tagging som eventuelt blir gjort i ettertid ikke fester seg og ikke trekker inn i veggen.

Ikke vent med å fjerne tagging

Problemet med en vegg som har blitt tagget på er at det oppfordrer andre til å tagge mer. Jo mer en vegg blir tagget på jo bedre kjent blir det også kjent blant “taggerne” at her kan det tagges.

Tagging som ikke er påført på bestilling er ikke ønskelig, verken for eier eller de som befinner seg på området som er nedtagget. Dette er også utfordringen med tagging, det er utenfor din kontroll hva som blir tagget, men derimot er det i din fulle kontroll å fjerne det.