Fjerning av tagging

Round shape

Selv om graffiti kan være kult når det står som kunst på en anvist plass, er ikke tagging like fint når det ikke er ment å være der. Har det blitt tagget på bygningen din? Vi kan enkelt fjerne dette uten å skade andre overflaten.

Skånsom fjerning av tagging

Når det kommer til tagging vet vi at mange bekymrer seg for at produktene som brukes for å fjerne dette vil skade bygget, naturen og omgivelsene ytterligere. I TM Eiendomsservice bruker vi miljøsertifiserte produkter. REACH registreringsnummer er ikke relevant.

For tiden er vi i gang med å sertifisere oss som miljøfyrtårn-bedrift. I dette ligger det også at vi jobber iherdig for at alle tiltak utført av oss tar hensyn til miljøet.

Vi fjerner taggingen som har blitt gjort skånsomt og effektivt slik at du kan se på rene og fine vegger igjen!

Forebygger fremtidig tagging

Etter vi har fjernet tagging fra veggen din kan vi spraye veggen med forebyggende middel som fører til at tagging som eventuelt blir gjort i ettertid ikke fester seg og ikke trekker inn i veggen.

Ikke vent med å fjerne tagging

Problemet med en vegg som har blitt tagget på er at det oppfordrer andre til å tagge mer. Jo mer en vegg blir tagget på jo bedre kjent blir det også kjent blant “taggerne” at her kan det tagges.

Tagging som ikke er påført på bestilling er ikke ønskelig, verken for eier eller de som befinner seg på området som er nedtagget. Dette er også utfordringen med tagging, det er utenfor din kontroll hva som blir tagget, men derimot er det i din fulle kontroll å fjerne det.